KC Scheldezoom | Puppycursus
15513
page-template-default,page,page-id-15513,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Puppycursus

Puppycursus

De meeste hondenbezitters willen dat hun hond gehoorzaam is, zich in gezelschap van andere honden en mensen sociaal gedraagt en goed in het gezinsleven past.

Algemeen

Deze cursus is voor honden van 7 weken tot 6 maanden en de bedoeling ervan is vooral om de jonge pup te laten wennen aan het gezelschap van veel andere honden en de basis te leggen voor de volledige gehoorzaamheidsopleiding.

Behalve dat er veel met hen gespeeld wordt krijgen de puppy’s oefeningen die nuttig zijn voor de dagelijkse praktijk, zoals onder meer Zit, Af, Wandelen zonder Trekken en Komen op Bevel. Veel aandacht wordt er gegeven aan socialisatie en de gevoelige fases van de pup, door bijvoorbeeld de baas aan te leren hoe hij/zij moet handelen bij schrik of angst van de pup.

De cursus bestaat uit 10 veldlessen van ± 1 uur.

De cursus wordt afgesloten met enkele theorievragen en aan het slot ontvangt de cursist het Puppycertificaat.

De cursist dient bij de eerste praktijkles een geldig inentingsbewijs voor de hond te overleggen.

Elk seizoen worden de cursisten per cursus in lesgroepen ingedeeld.
Op het aanmeldformulier voor de cursussen kan de voorkeur voor een bepaalde lestijd worden opgeven.

Om deel te kunnen nemen aan de cursus, dient u lid te zijn van de vereniging. U kunt zich voor het lidmaatschap aanmelden via het inschrijfformulier.

Voor meer informatie over deze cursus kun je bellen of mailen met Mery van Vugt: T 06 – 43206130, E puppy.kc.scheldezoom@gmail.com

Tarief

Puppycursus van 10 lessen

€ 42.50

Veldlessen:

We hopen elke 6/8 weken een nieuwe puppygroep te starten op zaterdag en/of zondag u kunt hiervoor informatie vragen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres:

Mery van Vugt: T 06 – 43206130, E puppy.kc.scheldezoom@gmail.com