KC Scheldezoom | Nieuws
15700
page-template-default,page,page-id-15700,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nieuws

Nieuws

Welkom op onze website! Mediaburo Zeeland heeft samen met ons hard gewerkt aan een mooi design en een informatieve website. Op onze website is een plaatsje ingericht voor sponsoren. Wilt u ons sponsoren, kunt u zich hiervoor aanmelden.

Aan deze website zit een webshop gekoppeld, zodat u zich nog gemakkelijker voor de cursussen kunt aanmelden. Alle gegevens worden gedigitaliseerd, zodat veel werk voor mensen uit handen kan worden genomen. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u en uw hond.

Tevens versturen wij regelmatigĀ een nieuwsbrief. Hiervoor kunt u zich onderaan onze homepage aanmelden. Dan blijft u altijd op de hoogte van wat er gebeurt binnen de vereniging en kunt u leuke artikelen lezen. Heeft u zelf een leuk artikel voor in de nieuwsbrief, dan kunt u dit mailen naar info@kc-scheldezoom.nl. Dan gaan we kijken of we het kunnen plaatsen. De nieuwsbrieven worden digitaal verstuurd en zijn op papier ook in de kantine verkrijgbaar.

UITNODIGING. Alle leden en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd voor de Nieuwjaarsreceptie in het clubhuis op zaterdag 6 januari, van 15-17u. U komt toch ook?