KC Scheldezoom | Activiteiten
15700
page-template-default,page,page-id-15700,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Activiteiten

Activiteiten

Clubkampioenschappen Behendigheid 2018 

Na het succes van voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar weer de clubcompetitie Behendigheid. De competitie is verdeeld over vier dagen. Je kunt inschrijven voor losse dagen of in één keer voor vier dagen. Tussentijds inschrijven is ook nog mogelijk. Dit jaar kan in alleen de wedstrijdklasse gestreden worden voor de titel clubkampioen. De overige klasses lopen voor de dagprijzen en eeuwige roem. De wedstrijden worden georganiseerd op:

  • Zondagmiddag 10 juni (inschrijving sluit op 3 juni)
  • Zondagmiddag 8 juli (inschrijving sluit op 1 juli)
  • Zaterdagmiddag 29 september (inschrijving sluit op 22 september )
  • Zaterdagmiddag 13 oktober (inschrijving sluit op 6 oktober)

Meer info en inschrijven: klik hier

Op zondag 30 september organiseert KC Scheldezoom een landelijke selectiewedstrijd Obedience. Je kunt je hiervoor inschrijven via deze link: www.fciobedience.nl/evenementen/kc-scheldezoom-selectiewedstrijd-2018/. Ook zonder startlicentie is deelname mogelijk als debutant. Klik op de link voor meer informatie hierover.

Strandwandeling 17 november 2018: Ook  dit najaar is er weer de strandwandeling. We vertrekken  om 12 uur vanaf ons KC terrein. Inschrijfformulieren vindt u aan de bar. Inschrijven kan tot 9 november. Kosten 5 euro inclusief consumptie voor hond en baas.