KC Scheldezoom | Nieuws
15700
page-template-default,page,page-id-15700,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nieuws

Nieuws

Welkom op onze website! Mediaburo Zeeland heeft samen met ons hard gewerkt aan een mooi design en een informatieve website. Op onze website is een plaatsje ingericht voor sponsoren. Wilt u ons sponsoren, kunt u zich hiervoor aanmelden.

Aan deze website zit een webshop gekoppeld, zodat u zich nog gemakkelijker voor de cursussen kunt aanmelden. Alle gegevens worden gedigitaliseerd, zodat veel werk voor mensen uit handen kan worden genomen. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u en uw hond.

Tevens versturen wij regelmatig een nieuwsbrief. Hiervoor kunt u zich onderaan onze homepage aanmelden. Dan blijft u altijd op de hoogte van wat er gebeurt binnen de vereniging en kunt u leuke artikelen lezen. Heeft u zelf een leuk artikel voor in de nieuwsbrief, dan kunt u dit mailen naar info@kc-scheldezoom.nl. Dan gaan we kijken of we het kunnen plaatsen. De nieuwsbrieven worden digitaal verstuurd en zijn op papier ook in de kantine verkrijgbaar.

UITNODIGING Op dinsdagavond 6 maart geeft Lian Brouwers een lezing / les over de verzorging van de hond: “Van kop tot staart”. Daarin wordt de basisverzorging van de hond besproken. Aanvang 19:30 uur, locatie het clubgebouw.

Deze uitnodiging is bedoeld voor elke cursist ongeacht niveau of ras van de hond. Jullie zijn allen welkom maar graag zonder hond. Mogen wij jou verwelkomen die avond??

De Landelijke Behendigheidswedstrijd van 17 maart jl. is helaas AFGELAST ivm het slechte weer. KCS vindt het niet verantwoordelijk om de wedstrijd onder de voorspelde weersomstandigheden door te laten gaan. Een nieuwe datum is in de maak; zodra bekend zal deze met deelnemers e.o. belanghebbenden gecommuniceerd worden. Wij hopen op uw begrip voor dit besluit.

PAASBRUNCH  Op zaterdag 31 maart organiseert KC-Scheldezoom een heerlijke paasbrunch. Aanvang 11 uur in ons eigen “restaurant”. Inschrijfformulier te verkrijgen aan de bar, inleveren kan tot 24 maart. (Vanwege de paashaas zijn onze viervoeters op deze dag helaas niet welkom….).

STRANDWANDELING. Op 14 april is er weer de jaarlijkse strandwandeling. Inschrijfformulieren vindt u aan de bar. Inschrijven kan tot 8 april. U gaat toch ook mee??

Op 26 Mei 2018 heeft de vereniging voor de NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER hun jaarlijkse Toller festival bij ons op het terrein van KC de Scheldezoom. Dit belooft weer een geweldige show te worden met diverse demonstraties zoals Hoopers en of Flyball. U kunt zich inschrijven bij: Annette Kers annette.kers67@gmail.com. Of gewoon gezellig komen kijken.