KC Scheldezoom | Hoopers
15511
page-template-default,page,page-id-15511,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Hoopers

Hoopers

Of je hond nu jong, of oud is, bij Hoopers maakt dit niets uit. Hoopers is een zeer laagdrempelige sport voor elke hond en baas. Deze tak van de hondensport is ook uitermate geschikt voor honden die niet kunnen of mogen springen. Daarnaast is Hoopers ook uitermate geschikt voor de minder mobiele baasjes. Doordat de hond op afstand werkt, komt er weinig tot geen fysieke belasting voor het baasje bij kijken. Hoopers is zeer geschikt voor honden die graag met hun baasjes werken en andersom.

Bij Hoopers legt de hond een parcours af bestaande uit hoops (een soort poortje) afgewisseld met tunnels, tonnen en hekjes. De handler van de hond staat op 1 plek en stuurt vanaf die positie zijn/haar hond door het parcours. De hond legt dus zelf een parcours af, aangemoedigd door de handler.

Hoopers is een sport die wel geestelijke inspanning van je hond vraagt. Hoewel er geen sprongen worden genomen in een Hooper parcours, is het een zeer actieve sport voor de hond, doordat de hond zijn/haar eigen werktempo bepaalt. Daarnaast leert de hond tijdens Hoopers om zelfstandig te denken. Omdat elke les het parcours anders is, is de variatie groot en steeds weer een nieuwe uitdaging.

Kortom Hoopers is geweldig leuke nieuwe hondensport en geschikt voor elke handler en hond!

Momenteel is er voor inschrijvers alleen nog plek op zondagochtend.

Om deel te kunnen nemen aan de cursus, dient u lid te zijn van de vereniging. U kunt zich voor het lidmaatschap aanmelden via het inschrijfformulier.

Tarief

Hoopers
€ 52,50