Examens Obedience/ gehoorzaamheid afgelast

Examens Obedience/ gehoorzaamheid afgelast

In goed overleg tussen bestuur en instructeurs is er besloten om vanwege de coronamaatregelen dit seizoen geen examens te houden.

Elke instructeur bekijkt op basis van de gegeven lessen welke cursisten in de groep door kunnen naar een hoger niveau. Helaas zullen er, net als bij een examen, cursisten zijn welke naar het oordeel van hun instructeur nog niet toe zijn aan een hoger niveau en die dus het advies krijgen om de cursus over te doen. Bedenk hierbij dat dit advies gegeven wordt in het belang van de hond.

Degenen die wel door kunnen krijgen geen diploma, maar een certificaat waarop vermeld dat zij de cursus welke zij gevolgd hebben met goed resultaat hebben doorlopen.

De planning is dat de cursussen voor het voorjaarsseizoen begin februari weer van start gaan. Als u dan, naar wij hopen, weer wilt trainen is het raadzaam om zo spoedig mogelijk nadat u weet op welk niveau u verder kunt in te schrijven. Immers als de maatregelen van maximaal vier cursisten per instructeur van kracht blijft wordt het moeilijk om iedereen, inclusief de nieuwe puppy en basis cursisten, ingepland te krijgen. Zorg dus dat u er op tijd bij bent!